Τούντορ: "Καλός ο Ολυμπιακός, αλλά κοιτάμε τον ΠΑΟΚ"

Ο Ιγκορ Τούντορ αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας παράλληλα ικανοποιημένος από το ματς με την Ντόρτμουντ.

Τούντορ: "Καλός ο Ολυμπιακός, αλλά κοιτάμε τον ΠΑΟΚ"
Τούντορ ΠΑΟΚ μπάσκετ

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον και στις δηλώσεις του ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για ακριβώς αυτό. Τόνισε βέβαια ότι δεν θα προσαρμόσει τα πλάνα του ανάλογα με τον αντίπαλο, αλλά από τις ανάγκες του ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης μίλησε στη NOVA...

...για το ματς με την Ντόρτμουντ: " Είμαι ευχαριστημένος. Η συνολική εικόνα μας ήταν καλή. Η Ντόρτμουντ είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Ανασταλτικά ήμασταν καλοί, προετοιμαστήκαμε για να μην μας προκαλέσουν πολλές ευκαιρίες και το καταφέραμε. Ηταν ενδιαφέρον το πώς η ομάδα μου θα μπορούσε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Πήγαμε καλά αμυντικά. Δεν θέλω η ομάδα μου να παίζει συμπαθητικό ποδόσφαιρο αλλά να μην παίρνει αυτό που θέλει. Ηταν ένα από τα καλύτερά μας ματς στο τακτικό κομμάτι".

...για το αν κάνει αλλαγές στο ματς με τον Ολυμπιακό: " Η Ντόρτμουντ έχει την δυνατότητα να κάνει ροτέισον παίζοντας κόντρα στην Μπάγερν, εμείς δεν έχουμε πολυτέλεια να κάνουν ροτέισον. Είναι σημαντικό ματς, πρέπει να ξεκουραστούμε για να κάνουμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι".

...για το αν είδε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ: " Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Βέβαια μια ομάδα που κερδίζει στο Λονδίνο απέναντι στην Αρσεναλ, δείχνει πως είναι μια πολύ καλή ομάδα που δεν είναι εύκολο να την κερδίσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας απόδοση, κοιτάμε την δική μας ομάδα, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση".

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκίνημα... δουλειάς για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK