Τούντορ: "Το πιο σημαντικό να είναι ο ΠΑΟΚ πάνω από εμάς"

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε σε μέσο της Κροατίας κάνοντας αναφορά και στο θέμα που προέκυψε με τους Λούκας και Περέιρα στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, επισήμανε πως όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες του φεύγει και σε αυτό είναι μαζί του και ο Άρνεσεν.

Τούντορ: "Το πιο σημαντικό να είναι ο ΠΑΟΚ πάνω από εμάς"
INTIME SPORTS

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο 37χρονος τεχνικός του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε ακόμη στον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας πως περιμένει ενίσχυση, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του συλλόγου. ΤοContra.grεπικοινώνησε με το δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη στο περιοδικόNoviΜax(Πρέντραγκ Τζούρισιτς) και εξασφάλισε όλα τα σημεία της συνέντευξης, μαζί με κάποια πράγματα που είπε και στην ιστοσελίδα Jutarnji.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Με κάλεσε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν και είχαμε αρχικά μια συζήτηση στην Κοπεγχάγη. Έμεινα εκεί για αρκετές ημέρες, μετά την πρώτη μας συνάντηση. Δεν γνωριζόμασταν μέχρι τότε, εκτός από κάποιες τυχαίες συναντήσεις, αλλά πήρα κάποιες ενδείξεις κι έτσι δεν μου έκανε μεγάλη έκπληξη όταν με κάλεσε από τη Θεσσαλονίκη" , είπε αρχικά ο Κροάτης.

Όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβη με τους Περέιρα και Λούκας, ο Τούντορ απάντησε: «Ενημέρωσα τους παίκτες μου από την αρχή ότι υπάρχουν κανόνες. Και θα δουλεύουμε με τους κανόνες που βάζω εγώ για την ομάδα. Όποιος τους ακολουθεί...οκ. Όποιος όχι, φεύγει. Και ο Άρνεσεν είναι μαζί μου σ' αυτό. Δουλεύω 24 ώρες για τον ΠΑΟΚ και θέλω οι παίκτες μου να με ακολουθούν. Δεν είναι στρατιωτικοί οι κανόνες που βάζω, αλλά η πειθαρχία χρειάζεται. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ο ΠΑΟΚ, είναι πιο πάνω από μερικούς από εμάς. Κανείς δεν είναι πιο πάνω από την ομάδα και κάθε παίκτης ατομικά για μένα μετράει μόνο όταν λειτουργεί ως μέρος της ομάδα."

Στη συνέχεια δήλωσε: “Ελπίζω με τον καιρό κι άλλοι Κροάτες προπονητές να δουλέψουν στην Ευρώπη, γιατί έρχεται μια γενιά πραγματικά καλή. Ελπίζω πραγματικά ο αριθμός των Κροατών προπονητών στην Ευρώπη να αυξηθεί και είναι σημαντικό που αναγνωρίζεται το έργο μου ως πρώην παίκτης της Γιουβέντους.”"Ο Βούτσκο αναλύει τους αντιπάλους μας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ομάδα, την οργάνωση και την ηγεσία του. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και τις τελευταίες 20 ημέρες, από την άφιξη μου μέχρι τις ημέρες που περάσαμε στην Ολλανδία, ήμουν όλη μέρα με τους συνεργάτες μου και δουλεύαμε. Πηγαίνω στο γήπεδο δύο ώρες πριν την προπόνηση και όταν είχαμε δύο την ημέρα, έκανα ουσιαστικά μόνο ένα διάλειμμα το μεσημέρι για να ξεκουραστώ. Τώρα μένω στο ξενοδοχείο, αλλά θα ψάξω σπίτι για να έρθει η οικογένεια μου και να μείνει μαζί μου μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία".

Για το στυλ παιχνιδιού που του αρέσει να παίζουν οι ομάδες του τόνισε: «Μου αρέσει να έχουν οι παίκτες του την κατοχή της μπάλας. Πάντα το μότο μου στις ομάδες που δούλεψα, ήταν να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από τον αντίπαλο, τις συνθήκες του αγώνα, αλλά και τη φυσικά κατάσταση. Κάθε τι στο παιχνίδι, εξαρτάται από τη φυσική κατάσταση. Αν δεν είσαι έτοιμος, ότι κάνεις στην προπόνηση, δε θα βγει στον αγώνα. Από την πρώτη μέρα, είχα στο μυαλό μου το πως θα έπρεπε να παίξουμε, κάποιοι μπορεί να μην μπορούν να το κατανοήσουν, αλλά τα πάντα είναι ξεκάθαρα από την πρώτη μέρα και δεν αμφιβάλω ότι σύντομα θα αρχίσει να λειτουργεί.»

Για την πίεση του κόσμου και τον Σαββίδη ανέφερε: «Ο πρόεδρος θέλει το αποτέλεσμα, κάτι που δεν είναι εύκολο, γιατί ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 17 τίτλους σε 19 χρόνια. Η πίεση από τον κόσμο είναι πολύ καλή. Περιμένουμε κάποια ενίσχυση και ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια καλύτερη σεζόν φέτος, σε σχέση με πέρυσι.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK