Τους πήρε η...κάτω βόλτα

Από την ημέρα που ο ΠΑΟΚ και η Σλόβαν Λίμπερετς διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην Τσεχία, η κάθε ομάδα μετρά από τέσσερις νίκες σε 12 και 13 αγώνες αντίστοιχα, με την πορεία τους να είναι παρόμοια (και πτωτική) στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς σε 10 αγώνες στην Σούπερ Λιγκ, και βρίσκεται μόλις στο +4 από την προτελευταία στη βαθμολογία Βέροια.

Για την Σλόβα Λίμπερετς τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, καθώς σε 16 αγώνες μετρά 15 βαθμούς και είναι μόλις στο +2από την προτελευταία Βισόκινα, από την οποία μάλιστα ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική, μια ήττα που επιβάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα στις τάξεις της Τσεχικής ομάδας.

Από τότε που ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Σλόβαν Λίμπερετς με 2-1 στην Τσεχία, η Σλόβαν έχει ρεκόρ 4-4-5 και ο ΠΑΟΚ 4-2-6.

Όσο για την επίθεση των δυο ομάδων στα πρωταθλήματά τους; Ο ΠΑΟΚ μετρά 10 γκολ σε ισάριθμους αγώνες, ενώ για την Λίμπερετς τα πράγματα είναι χειρότερα, καθώς έχει πετύχει 11 γκολ σε 16 αγωνιστικές.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.