Τζαβέλλας: "Ο Ιβιτς με έχει βοηθήσει"

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού, τον Βλάνταν Ίβιτς και την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

"Ήμασταν υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια νομίζω είχαμε μία νίκη. Ήμασταν υποχρεωμένοι με οποιοδήποτε προπονητή να αλλάξουμε την κατάσταση. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε.

Εμένα προσωπικά o Bλάνταν Ιβιτς με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δε θέλω να μιλάω για προπονητές το έχω ξαναπεί. Χαίρομαι που ξεκίνησε έτσι, που η ομάδα αντέδρασε έτσι και ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χαίρομαι επίσης όπως στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, με τον Κάκκο, ένα νέο παιδί, ο Δημητριάδης κάνει την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ. Είναι δύο παιδιά δικά μας και χαίρομαι ακόμη περισσότερο για αυτά τα δύο παιδιά.

Είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε πάθος. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα παιχνίδια που ακολουθούν. Υπάρχει την επόμενη εβδομάδα το παιχνίδι με την Καλλονή, μπορεί να είναι τελευταία, όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε".

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.