Ώρα για... ντεμπούτο μετά από 3,5 μήνες!

Ο Μλάντεν Φούρτουλα ήταν ο πρώτος. Ποιοι μεσολάβησαν, ποιος θα είναι ο έκτος Βόσνιος που θα παίξει για τον ΠΑΟΚ και ποιος δεν αγωνίστηκε ποτέ!

ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 1-0
ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 1-0 EUROKINISSI

Η 18άδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πλατανιά δεν επεφύλασε εκπλήξεις για μια ούτως ή άλλως αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα. Μια αναμέτρηση που θα είναι και η πρώτη για τον έκτο Βόσνιο που θα φορέσει τη "ασπρόμαυρη" φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Η τιμωρία του Χοσέ Κρέσπο σε συνδυασμό με την αδυναμία του Στέλιου Μαλεζά ν' αγωνιστεί, καθώς προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, άνοιξε το δρόμο της 11άδας στον Μάρκο Μιχόγεβιτς.

Ο 22χρονος στόπερ αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Φερνάντο Βαρέλα, "γράφοντας" τα πρώτα λεπτά συμμετοχής σε επίσημη αναμέτρηση απ' όταν ήρθε.

Ο Μιχόγεβιτς είχε αποκτηθεί την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, συμπληρώνοντας το παζλ του κέντρου της άμυνας. Μέχρι τότε μετρούσε 14 συμμετοχές με τρία γκολ και μια ασίστ με τη Σαράγεβο.

Εφόσον αγωνιστεί κόντρα στον Πλατανιά, θα γίνει ο έκτος Βόσνιος που θα έχει παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μετά τους Μλάντεν Φούρτουλα, Ράντε Πάπριτσα, Νίκολα Νίκιτς, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Γκόικο Τσίμιροτ. Στη λίστα των Βόσνιων που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ είναι και αυτό του Βλάντιμιρ Κάραλιτς, που δεν έγραψε επίσημη συμμετοχή.

Στην αποστολή, πλην του Μιχόγεβιτς, βρίσκονται επίσης οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Αζεβέδο, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μακ, Τζάλμα, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK