Χαρίσης: "Ιδιο κορμό και ποιοτικούς παίκτες ο Ατρόμητος"

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ, Χάρης Χαρίσης, ανέλυσε το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό αγωνιστικό προφίλ του Δικεφάλου.

Χαρίσης: "Ιδιο κορμό και ποιοτικούς παίκτες ο Ατρόμητος"

Ο Χαρίσης σημείωσε με δηλώσεις του στη NOVA ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βγάλουν στο Περιστέρι το πάθος που επέδειξαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

"Η προσπάθεια που έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν τεράστια από όλα τα παιδιά, ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Αν δείξουμε τέτοια στοιχεία και στο Περιστέρι, θα τα καταφέρουμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος μια άλλη νοοτροπία, ένα άλλο σύστημα. Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε πως το μαθαίνουμε, πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και θα βάζουμε και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας".

Κατέληξε λέγοντας: "Θεωρώ ο Ατρόμητος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, έχει τον ίδιο κορμό εδώ και 2-3 χρόνια και παίκτες αρκετά ποιοτικούς. Αν δείξουμε όμως το πάθος που δείξαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και βάλουμε στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK