Χουάντε Ράμος: "Ο Μπερμπάτοφ θα πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά"

Τι δηλώνει ο Χουάντε Ράμος για τον Βούλγαρο άσο με τον οποίο συνεργάστηκε στην Τότεναμ τη σεζόν 2007-2008.

Χουάντε Ράμος: "Ο Μπερμπάτοφ θα πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά"
INTIME SPORTS

Τα καλύτερα είπε για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ ο Χουάντε Ράμος με τον οποίο ο Βούκγαρος συνυπήρξε τη σεζόν 2007-2008 στη Τότεναμ. Ο 61χρονος Ισπανός τεχνικός δήλωσε, συγκεκριμένα, στη "Real news":

Για την συνεργασία ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ: "Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ. Τον έχω παρακολουθήσει σαν ομάδα και πιστεύω ότι η ενίσχυση που μπορεί να του δώσει ο Μπερμπάτοφ είναι πολύ σημαντική. Είναι ένας παίκτης ικανός να τον βοηθήσει να πετύχει τους υψηλούς στόχους και στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη και το Εuropa League. Πιστεύω ότι η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή της δικής του κλάσης είναι σημαντική όχι μόνο για τη νέα του ομάδα, αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα".

Για το στυλ παιχνιδιού του Μπερμπάτοφ: " Ένας προπονητής μπορεί να περιμένει πολύ περισσότερα από τον Μπερμπάτοφ. Δεν είναι μόνο τα γκολ που πετυχαίνει. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με πολύ καλή τεχνική και κίνηση και όταν έχει στα πόδια του την μπάλα και χωρίς αυτήν. Για κάθε προπονητή αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο που δίνει ποιότητα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του".

Για την προσωπικότητα του Βούλγαρου: "Όσοι τον γνωρίζουν μπορούν να βεβαιώσουν ότι πρόκειται για έναν πραγματικά εκπληκτικό άνθρωπο. Πρώτα από όλα είναι πολύ εργατικός και καλός χαρακτήρας. Μπορεί μέσα στο γήπεδο να δείχνει ότι διαθέτει τεράστια αυτοπεποίθηση, αλλά στην πραγματικότητα, στη ζωή και στις προπονήσεις, δεν λειτουργεί ως σταρ. Κάθε άλλο, μάλιστα. Δεν είναι τυχαίο που ποτέ και σε καμία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε δεν είχε προβλήματα με τους συμπαίκτες του.

Πιστεύω ότι με την απόκτησή του ο ΠΑΟΚ έκανε μια εξαιρετική κίνηση και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK