"Xτύπημα" από Πρίγιοβιτς στο Facebook για... δικαιοσύνη και αυτοκρατορία!

Μία ημέρα μετά τη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που δεν άρχισε ποτέ, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς πήρε θέση μέσω από δυναμικό ποστάρισμα στο Facebook και... τραγούδι!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Οι Κρέσπο, Τζάλμα Κάμπος και Φερνάντο Βαρέλα αναφέρθηκαν με καυστικό τρόπο στην αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, επιρρίποντας ευθύνες στον Όσκαρ Γκαρθία και στους Πειραιώτες και μία ημέρα μετά ήταν η σειρά του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να στείλει μήνυμα με ανάλογο περιεχόμενο.

"Στάσου όρθιος. Ζήσε. Πάλεψε και ποτέ μην πέσεις στα γόνατά σου, το μήνυμα του πατέρα μου ακόμη ηχεί στα αυτιά μου! Ποτέ δεν τα παρατάμε!

Η δικαιοσύνη θα έρθει όταν αυτή η αυτοκρατορία πέσει. Κανείς δεν θα μας σταματήσει", ήταν το σχόλιο που έκανε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Σέρβος διεθνής φορ, συνοδεύοντάς το μάλιστα από τέσσερα εικονίδια-σημαίες: οι δύο πρώτες μαύρες ενώ οι άλλες δύο είναι μία της Σερβίας και μία της Ελλάδας.

Πέρα μάλιστα από το μήνυμα που έγραψε, ο "Πριγιογκόλ" ανέβασε και video από το τραγούδι του συγκροτήματος Beogradski sindikat, που λέγεται "Το σύστημα λέει ψέματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK