Χωρίς Ρέι η λίστα του ΠΑΟΚ

Αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ όσον αφορά τη συμμετοχή του Ροντρίγκο Ρέι στην ευρωπαϊκή λίστα για Ολιμπίκ Ντόνετσκ, αφού ο Αργεντινός έμεινε... προσωρινά εκτός!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
rodrigo rei EUROKINISSI SPORTS

Ένα πρόβλημα με το διαβατήριο του Αργεντινού πορτιέρε είναι και ο λόγος που το όνομα του δεν βρίσκεται στη λίστα του δικέφαλου για τα διπλά παιχνίδια με την Ουκρανική ομάδα.

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν πως το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα και ο 26χρονος άσος θα μπει έστω και την τελευταία στιγμή ( υπάρχει δικαίωμα αλλαγής μέχρι την Τετάρτη 26/7). Συγκεκριμένα γίνεται προσπάθεια να δηλωθεί ως κοινοτικός (ιταλικός διαβατήριο) με τον παίκτη να έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, περιμένοντας να τελειώσει η υπόθεση μέχρι την Τρίτη.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο παίκτης θα δηλωθεί κανονικά την ερχόμενη Τετάρτη. Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε ο Ζάιρο, γεγονός που δείχνει ότι δεν υπολογίζεται από τον Στανόγεβιτς, όπως και ο τραυματίας Μυστακίδης.

Αναλυτικά η λίστα:

Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ, Μπρκιτς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κρέσπο, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Ενρίκε, Κουλούρης, Λέοβατς, Λεβέκ, Βαρέλα, Μακ, Μαλεζάς, Κάμπος, Μελίσσας, Πέλκας, Πούγγουρας, Πρίγιοβιτς, Σάκχοφ, Ουάρντα, Σιαμπάνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK