Ζάιρο: "Μεγάλος ο ανταγωνισμός"

Ο Ζάιρο Ντα Σίλβα έκανε δηλώσεις για την συνύπαρξή του με Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδη στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ, μαζί με τον Τέρι Αντόνις, βρέθηκε ο Ζάιρο Ντα Σίλβα, ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις που έκανε σημείωσε: "Νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ και ο κόσμος με υποδέχθηκε ζεστά και αισθάνομαι περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ".

Αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους του, σημειώνοντας: "Εγώ θέλω να δουλέψω και να ανταποκριθώ σε αυτά που μου ζητά ο προπονητής μου όπου και αν θέλει να αγωνίζομαι. Είναι σημαντικό ότι στη θέση μου υπάρχουν ο Μπερμπάτοφ και ο Αθανασιάδης αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό είναι καλό για την ομάδα και για μένα αφού θα με κάνει καλύτερο ως ποδοσφαιριστή".

Τέλος, σχολίασε και την παρουσία του ΠΑΟΚ στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: "Ουσιαστικά και οι δυο ομάδες που παίξαμε, παρουσιάστηκαν με έντεκα ποδοσφαιριστές πίσω και ήταν δύσκολο να διασπάσουμε τις άμυνές τους".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.