Πήρε... παράταση ο πρόεδρος, "ακέφαλη" η Super League

Παραμένει χωρίς πρόεδρο η Super League, καθώς μετά τη ψηφοφορία του ΔΣ οι ψήφοι ήταν 8-8 και η διαδικασία μετατέθηκε για την άλλη Τετάρτη. Λευκό από την ΕΠΟ. Μοναδικός υποψήφιος ο Στράτος, εκτός αν...

Πήρε... παράταση ο πρόεδρος, "ακέφαλη" η Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Δ.Σ. της Super League συνεδρίασε, αλλά δεν προέκυψε πλειοψηφία για να τεθεί προς συζήτηση το ζήτημα του νέου προέδρου του συνεταιρισμού, που παραμένει "ακέφαλος" τουλάχιστον μέχρι την άλλη Τετάρτη (31/8), όταν και θα συνεδριάσει εκ νέου.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν ισόπαλο 8-8, με την ΕΠΟ να παίρνει αποστάσεις και να ψηφίζει "λευκό", προκαλώντας αντιδράσεις. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θέλησε να αποχωρήσει από την συζήτηση (πείσθηκαν τα μέλη του και επέστρεψαν), καθώς θεωρούσε ότι δεν είχε νόημα η παρουσία του εκεί, αν ήταν να μην γίνει κουβέντα για τον ισχυρό άνδρα της Λίγκας.

Πέραν από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ήθελαν πάση θυσία να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με το νέο πρόεδρο, υπέρ της εκλογής Δ.Σ της Τρίτης ήταν και οι Πλατανιάς, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός. Αυτές οι οκτώ ομάδες αποτέλεσαν το ένα μπλοκ, σπάζοντας ουσιαστικά την κίνηση των "12", που δεν προχωρά "μπετόν αρμέ". Οι Ολυμπιακός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Λάρισα, Ατρόμητος, Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης ψήφισαν κατά.

Βέβαια απαιτούνταν εννέα ψήφοι για να μπει το θέμα προς συζήτηση, γι' αυτό και μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα. Ο Γιώργος Στράτος τόνισε ότι θα θέσει υποψηφιότητα εκ νέου, όμως με την προϋπόθεση ότι δεν θα διεκδικήσει την προεδρία κάποιος μεγαλομέτοχος ή πρόεδρος ΠΑΕ. Άλλη δεδομένη υποψηφιότητα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Εξάλλου, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε στον Γιώργο Στράτο για την παραίτησή του και ο Γιάννης Βρέντζος ζήτησε καταδίκη της εκπομπής Δίκης στον ΣΚΑΪ από τη Λίγκα, κάτι όμως που εντέλει δεν συζητήθηκε καθόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H θέση της NOVA για το εξώδικο
NOVA σε Super League και ΠΑΕ: "Εσείς φταίτε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK