ΧΑΜΟΣ: Οι Άγγλοι "γκρέμισαν" το twitter για Λέσκοτ και ΑΕΚ

Η μεταγραφή του Τζόλεον Λέσκοτ στην ΑΕΚ προκάλεσε την αντίδραση των Άγγλων χρηστών του twitter, οι οποίοι σχολίασαν με χιουμοριστική διάθεση την αποχώρηση του 34χρονου άσου απ' την Άστον Βίλα. Δείτε τα καλύτερα tweets.

ΧΑΜΟΣ: Οι Άγγλοι "γκρέμισαν" το twitter για Λέσκοτ και ΑΕΚ

H AEK πραγματοποίησε μία απ' τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία της, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τζόλεον Λέσκοτ για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο επικρατεί, όπως είναι λογικό, ενθουσιασμός για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής.

Αντίθετα, στους φιλάθλους της Άστον Βίλα υπάρχει ένα αίσθημα ανακούφισης για την αποχώρηση του 34χρονου άσου, αν λάβουμε υπόψιν τα σχόλια στο twitter.

Αρκετοί πανηγύρισαν, άλλοι απόρησαν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ οι φίλοι των Ρέιντζερς ήταν εκνευρισμένοι για το γεγονός πως ο Λέσκοτ αρνήθηκε την πρότασή τους για "οικογενειακούς λόγους".

Παράλληλα, το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του Άγγλου βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα", καθώς οι οπαδοί της Βίλα δεν ξεχνούν ανέβασε μία φωτογραφία του μετά τη βαριά ήττα με 6-0 απ' τη Λίβερπουλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ TWEETS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Άγγλοι "γκρέμισαν" το twitter για ΑΕΚ και Λέσκοτ
Επίσημα στην ΑΕΚ ο Λέσκοτ
Τόσα θα παίρνει ο Λέσκοτ στην ΑΕΚ
Τζόλεον Λέσκοτ: Ένας γεννημένος μαχητής

News 24/7

24MEDIA NETWORK