Αυτά ήταν τα κλειδιά της νίκης στην Τούμπα για τον Πετράκη

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην τρομερή παρουσία του γκολκίπερ Πασχαλάκη αλλά και στην... τύχη για να δικαιολογήσει τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του ΠΑΟΚ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Ήταν μία σπουδαία επιτυχία, μία σπουδαία νίκη. Αποκτά μεγαλύτερη αξία επειδή ήταν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με καλή ποιότητα και πολύ ταλέντο. Συγχαρητήρια στους παίκτες του μου για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Καταφέραμε να προηγηθούμε, Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Δύο ήταν οι πολύ σημαντικοί παράγοντες για τη νίκη. Ο Πασχαλάκης και η τύχη που είχαμε. Βέβαια για να κερδίσει σε τέτοια γήπεδα με τέτοιους αντιπάλους χρειάζεται και αυτός ο παράγοντας.

Είχαμε κακές αμυντικές συνεργασίες στο πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει φάσεις. Στο β΄ ημίχρονο βελτιώθηκε η κατάσταση. Περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ και φύγαμε στο ανοιχτό γήπεδο με προϋποθέσεις για να κάνουμε ευκαιρίες".

Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ που περιόρισε: "Μελετώντας τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ, ξέραμε τι πρέπει να προσέξουμε για να τα περιορίσουμε. Δεν είχαμε καλές συνεργασίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και δεν προέκυψαν σοβαρά προβλήματα για εμάς στο αμυντικό κομμάτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πασχαλάκης έπιανε τα άπιαστα και ο ΠΑΣ πήρε τεράστια νίκη στην Τούμπα
Πολικό κρύο και -5 στην Τούμπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK