Ενσταση για τον αγώνα με τον Ηρακλή ο ΠΑΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε ένσταση για το κύρος του αγώνα με τον Ηρακλή ο οποίος στιγματίστηκε από επεισόδια και ολιγόλεπτη διακοπή.

Ενσταση για τον αγώνα με τον Ηρακλή ο ΠΑΣ

Η ένσταση ορίστηκε να εκδικαστεί το μεσημέρι της Πέμπτης 8/12 και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποστηρίξει ότι κακώς συνεχίστηκε το παιχνίδι μετά την εισβολή των οπαδών του Ηρακλη στον αγωνιστικό χώρο μόλις έβαλε το γκολ ο Κοζορώνης στο α' ημίχρονο.

Ο δικηγόρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Βήτας θα ισχυριστεί ότι παραβιάστηκε ο "Κανονισμός γηπέδων και ασφαλείας και προστασίας των αγωνων" της ΕΠΟ το άρθρο 1, παράγραφος 14 και 15 του οποίου αναφέρουν αφενός ότι "σε περίπτωση μαζικής εισβολής στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί πρέπει να απομακρυνθούν για να πάνε οι διαιτητές στα αποδυτήρια" (κάτι που που στο Καυτανζόγλειο, δεν έγινε).

Επίσης, αναφέρεται ότι η "η ομάδα εκτάκτου ανάγκης θα διαβουλευθεί για την συνέχιση ή μη του αγώνα. Τελική αποφασιστική γνώμη θα έχει ο διαιτητής του αγώνα", κάτι που επίσης δεν έγινε από τον διαιτητή Δημήτρη Καραντώνη αφού στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης "συνενοήθηκε" μόνο με τον διοικητή της αστυνομίας, όχι όμως και την "ομάδα εκτάκτου ανάγκης" που προβλέπει ο κανονισμός την οποία αποτελούν ο παρατηρητής του αγώνα, ένας εκπρόσωπος από κάθε δημόσια αρχή που εμπλέκεται στον αγώνα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας των ομάδων, ο υπεύθυνος των φροντιστών και ο διευθυντής του γηπέδου.

Ο ΠΑΣ θα κάνει ένσταση για κακή συνέχιση του αγώνα και θα κάνει λόγο για αυθαιρεσία του διαιτητή στην συνέχιση του αγώνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου".

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένστασή σας κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου."

News 24/7

24MEDIA NETWORK