Οριστική αναβολή στο ΠΑΣ - Λεβαδειακός

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το Contra.gr, η Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη ήταν εκείνη που εισηγήθηκε την οριστική αναβολή του αγώνα, κάτι που κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού και έτσι αποφασίστηκε να μην γίνει το παιχνίδι στα Γιάννενα.

Οριστική αναβολή στο ΠΑΣ - Λεβαδειακός
pas gipedo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελικά έγινε το αναμενόμενο. Τόσο η Super League, όσο οι ομάδες και η Αστυνομία περίμεναν την εισήγηση της Προστασίας του Πολίτη, έτσι ώστε να αναβληθεί οριστικά το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό.

Ο αρμόδιος φορέας ενημέρωσε τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και αυτός με τη σειρά του έδωσε το "ΟΚ" έτσι ώστε το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματοςSuperLeagueδια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Περιμένοντας την απόφαση της "Προστασίας του Πολίτη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK