Πετράκης: "Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν πρέπει να τον χάσουμε"

Ο Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εικόνα του ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στάθηκε στην αλλαγή συστήματος, ενώ μίλησε για τους νέους πρωταγωνιστές που αναδεικνύουν οι Ηπειρώτες.

Πετράκης: "Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν πρέπει να τον χάσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σε καλό δρόμο, έπαιρνε καλά αποτελέσματα, είχε καλή οργάνωση κι ενώ υπήρχε και η ιδιαιτερότητα του γειτονικού ντέρμπι, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι' άλλη μια φορά για τη σπουδαία προσπάθεια, για την ποιότητα σε άμυνα, σε επίθεση και τις μεταβάσεις της μπάλας και το καλό αποτέλεσμα. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού κερδίσαμε δίκαια, ήμασταν δημιουργικοί, κάναμε ευκαιρίες, ενώ στον αντίποδα ο Παναιτωλικός μας απείλησε μόνο με περιφερειακά σουτ και στημένες μπάλες.

Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν πρέπει να τον χάσουμε. Με ωριμότητα και αυτοσυγκέντρωση να πάμε την άλλη εβδομάδα και στην Καλλονή".

Για το 3-5-2 και πόσο άλλαξε το πρόσωπο του ΠΑΣ: "Το σύστημα παίζει το ρόλο του, αλλά είναι και πόσο καλούς παίκτες έχεις να το υπηρετήσουν και να διαχειριστούν τα υπέρ και κατά ενός συστήματος. Και με Ατρόμητο που παίξαμε όμως 4-4-2 πάλι είχαμε καλή εμφάνιση. Οι συνθήκες μας καθορίζουν κάθε φορά το σύστημα που θα παίξουμε".

Για τα συγχαρητήρια που έδωσαν 3 παίκτες του ΠΑΣ στον Κυριακίδη σε μια από τις πολλές εκπληκτικές επεμβάσεις του: "Οτιδήποτε έχει να κάνει με το fairplay πρέπει να παίρνει έκταση στην ειδησεογραφία και καλά κάνετε και το επισημαίνετε. Κάποιοι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα".

Για τους νέους πρωταγωνιστές που αναδεικνύει ακόμα και τώρα ο ΠΑΣ και το αν άλλαξε κάτι στην ψυχολογία της ομάδας: "Δεν υπάρχουν μαγικά κουμπιά. Με τις μεγάλες ομάδες που προηγήθηκαν κάποια παιχνίδια, απλά δεν μας έκατσε το αποτέλεσμα. Το να κερδίζεις βοηθάει και στην ψυχολογία και στην αισιοδοξία. Ο Λίλα έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, αλλά υπάρχει κι ένα χρήσιμο εργαλείο, όπως ο Γαρουφαλιάς. Η πράξη μου καθορίζει τις κινήσεις μου. Αδικούσα τον Λίλα σε άλλη θέση, αυτή του ταιριάζει καλύτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2-0

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK