Πετράκης: "Η διοίκηση θα αποφασίσει για τον Λίλα"

Ανοικτό το ενδεχόμενο τιμωρίας του Άντι Λίλα άφησε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μετά και τον πανηγυρισμό του Αλβανού στο "Καραϊσκάκη".

Πετράκης: "Η διοίκηση θα αποφασίσει για τον Λίλα"
INTIME SPORTS

Δεν θα γινόταν να μην ερωτηθεί σχετικά με τον πανηγυρισμό του Άντι Λίλα, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος απάντησε: "Δεν είναι ώριμο να τοποθετηθώ τώρα. Θα το κάνουμε ως ομάδα τις επόμενες ημέρες. Δεν είναι θέμα δικό μου είναι της διοίκησης".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν ήταν καλή ημέρα για εμάς σήμερα. Με ένα τέτοιο σκορ εις βάρος σου δεν μπορείς να πεις πολλά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σήμερα για μεγάλο διάστημα. Εμείς πρέπει να μάθουμε να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό το σκορ δεν ακυρώνει την προσπάθειά μας αλλά και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Πρέπει να το ξεχάσουμε και μάλιστα γρήγορα.

Όταν τρως δύο γκολ σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τα συναισθήματα εναλλάσσονται. Ειδικά όταν απέναντί σου έχεις μια ομάδα με τόση ποιότητα αλλά και διάθεση όπως είχε σήμερα ο Ολυμπιακός.

Είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Με μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Είναι πιο καλή ομάδα και από τον ΠΑΟΚ και από την ΑΕΚ που έχουμε παίξει".

Διαβάστε ακόμη:

Πανηγύρισε με τον αλβανικό αετό ο Λίλα

Τι συμβολίζει ο πανηγυρισμός με τον αλβανικό αετό

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 5-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK