Πετράκης: "Μέχρι την αποβολή είχαμε πάρει τον αέρα του παιχνιδιού"

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ, την αλλαγή διάταξης στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις αποβολές και το πέναλτι που κέρδισε η "Ένωση".

Πετράκης: "Μέχρι την αποβολή είχαμε πάρει τον αέρα του παιχνιδιού"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μπουονανότε, έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε του ΠΑΣ με 3-1.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την εικόνα του παιχνιδιού, την αλλαγή διάταξης της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις αποβολές και το πέναλτι που κέρδισε η "Ένωση".

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδα με μεγάλη ποιότητα στην επίθεση και πολύ καλή οργάνωση. Δώσαμε χώρο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν προέκυψαν αξιόλογες προϋποθέσεις για γκολ. Εμείς από την κόντρα επίθεση σκοράραμε, μετά δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες, μετά αλλάξαμε την εικόνα μας, κάναμε 2 καλές ευκαιρίες, πήγαμε να διεκδικήσουμε κάτι, αλλά μετά την πρώτη αποβολή και ειδικά μετά την δεύτερη δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα".

Για την αλλαγή διάταξης σχολίασε: "Με την αλλαγή διάταξης, κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Γίναμε και εμείς πιο επικίνδυνοι. Αν ρισκάρεις, μπορεί να πάει θετικά ή αρνητικά. Μέχρι την αποβολή είχαμε πάρει τον αέρα του παιχνιδιού. Μετά ήταν δύσκολη. Η ΑΕΚ έχει ένα στυλ παιχνιδιού, απλώνει τους μπακ της και χάνει και μπάλες. Περιμέναμε να έχουμε ευκαιρίες και τις είχαμε. Από τα πλάγια κερδίσαμε χώρους, ξέραμε ότι ανεβαίνουν τα μπακ της. Δεν παίζουμε μόνοι μας, ούτε η ΑΕΚ. Δεν ταίριαζαν τα χαρακτηριστικά του Μπουονανότε με τα στόπερ μας, αλλά δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα σε όλο το ματς".

Τέλος για την αποβολή και το πέναλτι είπε: "Δεν θέλω να κάνω σχόλια για την αποβολή και το πέναλτι".

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK