Πετράκης: "Πάμε Καραϊσκάκη για το καλύτερο"

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στον Ατρόμητο φάνηκε να είναι ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος όμως ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

Πετράκης: "Πάμε Καραϊσκάκη για το καλύτερο"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για γκολ και από τις 2 ομάδες. Οι ευκαιρίες οι δικές μας ήταν πιο ποδοσφαιρικές. Ο Ατρόμητος απείλησε με περιφερειακά σουτ και στημένα. Κι αυτά, βέβαια, είναι μέρος του παιχνιδιού και η ευκαιρία είναι ευκαιρία.

Είμαι ευχαριστημένος από προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ο κόσμος μας βοήθησε, αλλά τον θέλουμε και ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε".

Για το μυστικό της ομάδας, που παρά τις 2 απουσίες εμφάνισε το ίδιο καλό πρόσωπο: "Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για να μη θεωρηθεί ότι περιαυτολογώ πάνω σ' αυτό".

Για τα 3 νέα παιδιά που έπαιξαν σήμερα, Σκόνδρα, Κοζορώνη και Λίλα: "Είπα μετά το ματς με την ΑΕΚ ότι εμπιστεύομαι όλα τα παιδιά και ότι έχουμε 24 παίκτες. Αυτό απορρέει από την ποιότητα και την ικανότητα των παικτών μας. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι η αρχή για να δημιουργηθεί η αυτοπεποίθηση. Στην προπόνηση μαθαίνουν το ρόλο τους να τον υπηρετήσουν όταν χρειαστεί".

Για το αν βοήθησε η μικρή διακοπή να δουλέψει με τους παίκτες που δεν είχαν συμμετοχές: "Αν θα έβαζε γκολ ο Ατρόμητος θα λέγαμε άλλα. Ωστόσο με τα νέα παιδιά είχαμε χρόνο να κάνουμε νέα πράγματα".

Για τη χρησιμοποίηση του Λίλα ως δεξί χαφ στις προπονήσεις, αλλά και το ματς: "Ο Άντι έκανε σημαντική προσπάθεια και πριν πάει στην Πάρμα έπαιζε δεξί χαφ σ' εμάς, όπου και να παίξει μπορεί να ανταποκριθεί".

Για το στόχο του ΠΑΣ στο "Γ. Καραϊσκάκης' το Σάββατο: "Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK