Τραυματίστηκε ο Λίλα

Την ώρα η υπόθεση του Άντι Λίλα "καίει" τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αλβανός μπακ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής ομάδας του με την αντίστοιχη της Γαλλίας.

Τραυματίστηκε ο Λίλα
INTIME SPORTS

Μια ιστορική νίκη πέτυχε η Αλβανία κόντρα στη Γαλλία με 1-0 το βράδυ του Σαββάτου (13/6), έστω κι αν το παιχνίδι ήταν φιλικό. Ο Έργκις Κάτσε του ΠΑΟΚ ήταν ο "χρυσός σκόρερ" της αναμέτρησης, εκτελώντας αριστοτεχνικά το φάουλ στο 43ο λεπτό του αγώνα.

Η Αλβανία μπορεί να κέρδισε τον αγώνα, έχασε όμως τον Άντι Λίλα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 18ο λεπτό με τη θέση του να παίρνει ο Λεντιάν Μεμουσάι που φέτος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Πεσκάρα ως δανεικός από τη Λέτσε.

Ακόμα βέβαια η κατάσταση του Λίλα δεν έχει εκτιμηθεί για να υπάρξει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του. Κι όλα αυτά την ώρα που η υπόθεση του Αλβανού μπακ "καίει" τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι έχει υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με την Πάρμα να μείνει ελεύθερος και τον ΠΑΣ να δηλώνει ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμη:

O Κάτσε χάρισε ιστορική νίκη στην Αλβανία επί της Γαλλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK