Βρέθηκε ο αντί-Κόντε στον ΠΑΣ

O Γιώργος Πετράκης και ο Γιώργος Χριστοβασίλης φροντίζουν πάντα να έχουν πριν χάσουν κάτι. Καθόλου τυχαίο που ο ΠΑΣ έσπευσε να πάρει σέντερ φορ, πριν πουλήσει τον Πέδρο Κόντε.

Οι μεταγραφές του ΠΑΣ Γιάννινα συνήθως δεν "φωνάζουν" πολύ. Παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην Ηπειρο ήρθαν αθόρυβα, χωρίς ουσιαστικά κανείς να το πάρει χαμπάρι.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον Φίλιπ Χέλκιστ, τη μεταγραφή του οποίου την ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Χριστοβασίλης το Σάββατο.

Σουηδός ο εκλεκτός, από την αγορά των ελεύθερων, σε πολύ καλή ηλικία (27 ετών) και με σωματικά προσόντα αν μην τι άλλο αξιοσημείωτα (1.84μ).

Θέση; Σέντερ φορ και μόνο (σε 204 ματς στην καριέρα του έχει σκοράρει 41 φορές). Τι σημαίνει αυτό; Αποχαιρέτα τον Πέδρο Κόντε που χάνεις...

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.