Πέρασε εύκολα του Ολυμπιακού: Επιστολή στον Βασιλειάδη για τη μεταβίβαση των μετοχών

Οι ομάδες της Superleague αποδέχθηκαν το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός να απεσταλεί επιστολή στον Γιώργο Βασιλειάδη για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών όσων βρίσκονται στο βούλευμα.

Οπως είχε γράψει έγκαιρα το Contra.gr, το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην συναινέσει η Λίγκα στη μεταβίβαση των μετοχών όσων μεγαλομετόχων ΠΑΕ κατηγορούνται για την υπόθεση διαφθοράς στο ποδόσφαιρο έγινε σχεδόν καθολικά δεκτό.

Στο συμβούλιο της Πέμπτης ουδείς ψήφισε κατά. Απλώς οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ προτίμησαν το "παρών" πιθανότατα και για επικοινωνιακούς λόγους, για να μην συνταχθούν δηλαδή και δια της ψήφου με τους "ερυθρόλευκους".

Κατά τ' άλλα σημαντικές διαφοροποιήσεις δεν υπήρξαν. Ακόμα και η νομική υπηρεσία της Λίγκας που "έψαξε" το ζήτημα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει θέμα συνταγματικότητας της επίμαχης διάταξης του άρθρου 3 του νόμου 2725/1999.

Ως προς αυτό η απόφαση ήταν να σταλεί σχετική, επίσημη επιστολή στο Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι οι ΠΑΕ που έχουν το σχετικό πρόβλημα εκτός από τον Ολυμπιακό είναι ο Ατρόμητος και ο Λεβαδειακός.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".