Δεν πήρε πέναλτι, αλλά νίκησε ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης, παρότι δεν του δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι, κατάφερε να επιβληθεί του Πλατανιά με 2-0, φτάνοντας στην πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Δεν πήρε πέναλτι, αλλά νίκησε ο Αστέρας Τρίπολης

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα ματς, οι Αρκάδες πήραν το πρώτο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα επικρατώντας δύσκολα της ομάδας των Χανίων. Η αποβολή του Γιάννη Στάθη στο 55΄ για τους φιλοξενούμενους, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο ακραίος μπακ των Κρητικών στην προσπάθειά του να κερδίσει καλύτερη θέση από τον Μάσα, έριξε αγκωνιά στον αντίπαλό του και είδε δεύτερη κίτρινη.

Ο διαιτητής Σελίμος ελέγχεται, καθώς λανθασμένα δεν έδειξε πέναλτι στην ανατροπή του Καλτσά από τον Αποστολόπουλο, στο 57ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-0.

Το σκορ άνοιξε τελικά για την ομάδα της Τρίπολης με αυτογκόλ του Βάντερσον στο 65', ενώ ο Καλτσάς στο 84' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίτσκι, Ιγκόρ, Σεφίλ, Μπέρτος, Γιαννούλης (76' Κυριακόπουλος), Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μάσα (56' Ν. Φερνάντες), Γκοντό (62' Ιωαννίδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (85' Ντίνας), Στάθης, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (64' Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (78' Γιορέντε), Μανούσος, Γιακουμάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK