"Καμπάνα" στον Παράσχο

H Πειθαρχική Επιτροπή της Super League επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες στον προπονητή του Πλατανιά, Γιώργο Παράσχο για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Καλλονή.

"Καμπάνα" στον Παράσχο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο θα αγωνιστεί ο Πλατανιάς στις αναμετρήσεις με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο έμπειρος τεχνικός τιμωρήθηκε με ποινή απαγορεύσεις στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες λόγω της συμπεριφοράς του στο παιχνίδι με την Καλλονή για την 24η αγωνιστική της Super League.

Η ανακοίνωση:

A) ΠΑΕ Πλατανιάς, Γ. Παράσχο (Προπονητή), Λ. Παπαδάκη (Γυμναστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Παράσχου και Λ. Παπαδάκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς συνολική χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Παράσχο α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Τέλος επιβάλλει στον κ. Λ. Παπαδάκη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK