Ολομέτωπη επίθεση: Ο Πλατανιάς τα... έχωσε στον Κούγια

Ούτε που κατονόμασε η ΠΑΕ Πλατανιάς τον Αλέξη Κούγια, προτιμώντας να τον "στολίσει" με διάφορους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς μετά το επεισόδιο που είχε στο ματς της Κυριακής με τον Γιώργο Παράσχο.

Ολομέτωπη επίθεση: Ο Πλατανιάς τα... έχωσε στον Κούγια

Με αφορμή όσα συνέβησαν στη Λάρισα η ΠΑΕ Πλατανιάς αντέδρασε επισήμως. Εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος του Αλέξη Κούγια, καταπιάστηκε από τη διοικητική εμπλοκή του σε διάφορες ομάδες και του επέστρεψε τις κατηγορίες ζητώντας άμεση παρέμβαση των πειθαρχικών οργάνων.

Από την ομάδα των Χανίων ανέφεραν πως σέβονται " την ιστορία της ΑΕΛ η οποία με την παρουσία της και τους τίτλους της αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο" . Εξέφρασαν όμως την απορία για " την ανοχή των οπαδών της να εκπροσωπεί τον σύλλογο τους ένας επαγγελματίας γυρολόγος πρόεδρος" .

Και συνέχισαν σημειώνοντας ότι " ο συγκεκριμένος με την χυδαία συμπεριφορά του, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στον κ.Παράσχο, του οποίου το ήθος και η προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μη αμφισβητήσιμα, το μόνο που κατάφερε ήταν να μικρύνει την ιστορία της Λάρισας.

Θα θέλαμε, επίσης να του τονίσουμε ότι η καραμέλα που πιπιλάει εδώ και χρόνια για τον Πλατανιά έλιωσε. Του επιστρέφουμε, λοιπόν, την λάσπη την οποία πετά όλο αυτό το διάστημα στον σύλλογο μας και καλούμε τα αρμόδια όργανα να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να καθαρίσει ο χώρος από υποτιθέμενους προέδρους, όπως είναι ο συγκεκριμένος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο καυγάς Κούγια - Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου
Παράσχος κατά Κούγια: "Κρίμα για την ΑΕΛ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK