Παράσχος, ο 8ος προπονητής που λέει "αντίο"

Μετά από περίπου 2,5 χρόνια στον Πλατανιά, μετρώντας 33 νίκες, 25 ισοπαλίες και 32 ήττες σε 90 παιχνίδια, ο Γιώργος Παράσχος αποχαιρέτησε όντας ο 8ος προπονητής του πρωταθλήματος που φεύγει από την ομάδα του.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
parasxos EUROKINISSI SPORTS

Ούτε ο πιο σταθερός προπονητής των τελευταίωνετών άντεξε να βγάλει την χρονιά. Ο Γιώργος Παράσχος μετά από περίπου 2,5 χρόνια στον Πλατανιά, μετρώντας 33 νίκες, 25 ισοπαλίες και 32 ήττες σε 90 παιχνίδια τράβηξε χωριστούς δρόμους με την ομάδα.

Έγινε έτσι ο 8ος προπονητής για φέτος που απομακρύνεται από τον πάγκο του μετά τους Άκη Μάντζιο (Απόλλων), Μπέσνικ Χάσι (Ολυμπιακός), Τζάκι Ματάισεν, Αντρέ Παους (ΑΕΛ), Αλεξάντερ Στανόγεβιτς (ΠΑΟΚ), Δημήτρη Ελευθερόπουλο (Κέρκυρα) και Στάικο Βεργέτη (Αστέρα Τρίπολης).

Ο Πλατανιάς, ύστερα από εννιά αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς, πραγματοποιώντας αντιστρόφως ανάλογη πορεία σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Παρά την εκτίμηση που τρέφουν οι άνθρωποι της χανιώτικης ομάδας προς τον κ. Παράσχο, αποφασίστηκε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή χρειάζεται μία αλλαγή προκειμένου η ομάδα να "ξυπνήσει" και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Και ποιο είναι το αμέσως επόμενο παιχνίδι του Πλατανιά; Κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, όπου έτσι κι αλλιώς οι Κρητικοί θα είχαν πολύ δύσκολο έργο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK