Παράσχος: "Πάλι δεν μας έδωσαν πέναλτι"

Παράπονα για την διαιτησία έκανε ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα έπρεπε να έχει πάρε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Πανιώνιο.

Παράσχος: "Πάλι δεν μας έδωσαν πέναλτι"

"Παρόλο που δεν μ' αρέσει να ασχολούμαι με τη διαιτησία, σήμερα θα ασχοληθώ γιατί κάπου ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πιστεύω ότι αν στο 2ο λεπτό μας είχε δοθεί το καθαρό πέναλτι και το οποίο δεν μας δόθηκε για μια ακόμα φορά, εάν δινόταν και γινόταν εκεί το γκολ, τα πράγματα στη συνέχεια θα ήταν πολύ διαφορετικά", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά.

"Και όταν έχεις έναν Πανιώνιο απέναντί σου που είναι μια αμυντικογενής ομάδα, από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού θα ήταν εντελώς διαφορετική, θα γινόταν ένα πολύ πιο όμορφο παιχνίδι. Δυστυχώς, αυτοί οι διαιτητές είναι κάθε Κυριακή οι πρωταγωνιστές.

Δεν ξέρω πώς μας βλέπουν εμάς και επειδή παίζουμε σε ένα γήπεδο μπορώ να το πω… ησυχαστήριο έρχονται εδώ ας πούμε και κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει. Την προηγούμενη Κυριακή έγιναν πάλι τα ίδια με την Καλλονή και αυτή την αγωνιστική ερχόμαστε και ζητάμε πάλι κάποιο πέναλτι", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK