Πλέι οφ ήταν και πάνε...

Από το σχέδιο για συμμετοχή του πρώτου της κανονικής περιόδου στα πλέι οφ στην πλήρη κατάργησή τους. Το ΔΣ της Super League πήρε τις οριστικές αποφάσεις του.

Το πρωτάθλημα της Super League αλλάζει οριστικά και αμετάκλητα μορφή.

Τα πλέι οφ (ή πλέι... ωχ όπως είχαν βαφτιστεί) βγήκαν πλέον από το ετήσιο καλεντάρι της ποδοσφαιρικής σεζόν και τόσο ο πρωταθλητής όσο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα κρίνονται στις 30 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Όλα αυτά μάλιστα 4,5 μήνες, 29 Μαρτίου ήταν, από την απόφαση της Λίγκας για θεσμοθέτηση μίνι πρωταθλήματος πέντε ομάδων με τη μεταφορά της βαθμολογίας και ανάδειξη του πρωταθλητή και μοίρασμα των υπόλοιπων εισιτηρίων για την Ευρώπη μέσα από την έξτρα διαδικασία.

Η απόφαση για την κατάργηση των πλέι οφ, που μέχρι πέρυσι αφορούσε τις θέσεις 2-5, ήταν ομόφωνη στο ΔΣ της Super League που συνήλθε την Παρασκευή και μεταξύ άλλων επικύρωσε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο Παναιτωλικός) την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τη Forthnet/NOVA.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.