Προπονητές, οι μαλ... της παρέας!

Ως... δευτερεύον θέμα αντιμετωπίζουν οι παράγοντες το με ποια αγωνιστική θα αρχίσει, αν αρχίσει, το πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο.

Αλήθεια, τους προπονητές τους ρώτησαν; Δευτέρα σήμερα και οι 16 κόουτς δεν έχουν ιδέα ποιον θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες τους σε... πέντε ημέρες.

Τι προπόνηση να κάνουν, σε ποιον αντίπαλο να κάνουν σκάουτινγκ, τι ακριβώς θα γίνει με τις ομάδες που παίζουν εκτός έδρας και θα χρειαστεί να ταξιδέψουν;

Κανείς δεν υπολογίζει αυτές τις βασικές λεπτομέρειες. Και όταν λοιπόν δεν θα έρθουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για κάποιες από τις ομάδες, το μάρμαρο θα το πληρώσει και πάλι ο προπονητής.

Ο προπονητής που άρχισε την προετοιμασία ξέροντας ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 20 Αυγούστου και όχι στις 10 Σεπτεμβρίου, ο προπονητής που βιάστηκε να κλείσει παίκτες “γιατί όπου να 'ναι αρχίζει το πρωτάθλημα και δεν έχω κλείσει το ρόστερ”.

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Οι κόουτς στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης...

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".