Πρόσω ολοταχώς για τη συνάντηση των τεσσάρων με Κοντονή

Η συνάντηση των τεσσάρων με τον Σταύρο Κοντονή θα διεξαχθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Η πολυθρύλητη συνάντηση των τεσσάρων (Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης) με τον Σταύρο Κοντονή αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά την επόμενη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο κλείσιμο του ραντεβού στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η υπουργική πρωτοβουλία, ως γνωστόν, έχει φτάσει ήδη επισήμως στους ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεσμεύτηκαν να καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι.

Η συνάντηση αυτή θα είναι άσχετη από τη συνάντηση των έξι (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Σπανός, Μποροβήλος) με τον Υφυπουργό για την οποία το υπουργείο δεν έχει ακόμη ενημέρωση.

Για το ραντεβού των τεσσάρων αντίθετα στο Μαρούσι εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε το...ιστορικό αυτό συναπάντημα να έχει και ανάλογη επιτυχία.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.