Πρόσω ολοταχώς για τη συνάντηση των τεσσάρων με Κοντονή

Η συνάντηση των τεσσάρων με τον Σταύρο Κοντονή θα διεξαχθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Η πολυθρύλητη συνάντηση των τεσσάρων (Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης) με τον Σταύρο Κοντονή αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά την επόμενη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο κλείσιμο του ραντεβού στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η υπουργική πρωτοβουλία, ως γνωστόν, έχει φτάσει ήδη επισήμως στους ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεσμεύτηκαν να καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι.

Η συνάντηση αυτή θα είναι άσχετη από τη συνάντηση των έξι (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Σπανός, Μποροβήλος) με τον Υφυπουργό για την οποία το υπουργείο δεν έχει ακόμη ενημέρωση.

Για το ραντεβού των τεσσάρων αντίθετα στο Μαρούσι εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε το...ιστορικό αυτό συναπάντημα να έχει και ανάλογη επιτυχία.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!