Πρόταση μείωσης της Nova στη Superleague

Στη σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη μεταξύ Superleague και Nova το συνδρομητικό κατέθεσε πρόταση για μείωση του αντίτιμου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο επόμενων χρόνων.

Την ώρα που τα τηλεοπτικά δικαιώματα στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι πλέον πανάκριβα χαρίζοντας στις ομάδες απίστευτα έσοδα, στην Ελλάδα της κρίσης όλα τα επίπεδα το συνδρομητικό κανάλι επιλέγει την εντελώς αντίθετη πορεία.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το ποδοσφαιρικό προϊόν απαξιώνεται διαρκώς, η πλευρά της Nova πρότεινε μείωση στο αντίτιμο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τα επόμενα δύο χρόνια στη σχετική συνάντηση που έγινε την Πέμπτη με αντιπροσωπεία της Superleague.

Οι της Λίγκας επιφυλάχθηκαν, όπως είναι λογικό, να απαντήσουν και το θέμα θα τεθεί στο αμέσως επόμενο συμβούλιο του συνεταιρισμού. Πλέον, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αφού υπάρχουν ενστάσεις και διαφορετικές απόψεις για το πως θα πρέπει να πορευτούν οι ομάδες.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!