Πώς ο Κουέγιαρ μπορεί να γίνει... Κότνικ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμη για εφεδρικό γκολκίπερ και όσο απομακρύνεται ο Ισπανός της Λεγανές τόσο πλησιάζει ο Σλοβένος του Πανιωνίου. Πότε αποφασίζουν οι "ερυθρόλευκοι".

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Μάτιτς Κότνικ EUROKINISSI

Ο Ισπανός Ιβάν Κουέγιαρ ήταν η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της τριάδας των τερματοφυλάκων. Έμπειρος γκολκίπερ, στα 34 του, με θητεία σε Ατλέτικο Μαδρίτης και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, αυτό της Primera. Μέχρι και σήμερα άλλωστε είναι βασικός στη Λεγανές, με την οποία πέρυσι μέτρησε 35 90λεπτα! Για τους ανθρώπους των Πειραιωτών θα ήταν ιδανικός αντι-Προτό.

Θα είναι όμως η τελευταία;

Επειδή η περίπτωση του Κούεγιαρ παρουσιάζει συνεχώς εμπόδια και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν άλλον έναν (εφεδρικό) τερματοφύλακα, ας μην αποκλειστεί η περίπτωση του Μάτιτς Κότνικ. Ο 28χρονος Σλοβένος ήταν το Νο1 του Πανιωνίου πέρυσι, αλλά πλέον είναι στα... μαχαίρια με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και επί της ουσίας αποτελεί "ξένο σώμα". Ήδη άλλωστε έχουν αποκτηθεί αντικαταστάτες (Μαλέρμπ, Μανοΐλοβιτς).

Με δεδομένο ότι σταθερά τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και στη Νέα Σμύρνη γλυκοκοιτάζουν τον Μάνο αναμένοντας τις τελικές αποφάσεις του Μαρτίνς, δεν αποκλείεται ο Κότνικ να μπει στην εξίσωση. Είναι μια περίπτωση που δεν μπορεί ν' αποκλειστεί, ιδίως όσο φτάνουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Πάντως η απόφαση θα παρθεί μετά το ματς της Πέμπτης που απασχολεί αποκλειστικά τους Πειραιώτες τη δεδομένη στιγμή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK