QUIZ: Μπορείς να βρεις τους γυρολόγους προπονητές της Super League;

Σου δίνουμε 10 γυρολόγους προπονητές για ομάδες της Super League και 3 λεπτά για να βρεις πόσες προσλήψεις είχε ο καθένας στην καριέρα του.

QUIZ: Μπορείς να βρεις τους γυρολόγους προπονητές της Super League;
EUROKINISSI

Η αντικατάσταση του Σάββα Παντελίδη από τον Γιώργο Παράσχο στον Αστέρα Τρίπολης συνιστά την απόλαυση του στατιστικολόγου. Ένας γυρολόγος προπονητής έφυγε, ένας master... γυρολογίας πήγε.

Οι δύο προπονητές, μαζί με ακόμα 8 που βρίσκονται στην επικαιρότητα είτε επειδή έχουν ομάδα αυτήν τη στιγμή είτε επειδή θα... έχουν στο μέλλον, ανήκουν στο γκρουπ εκείνο από το οποίο συνήθως επιλέγουν οι πρόεδροι των συλλόγων που θέλουν μία άμεση λύση.

Στο παρελθόν, ονόματα όπως ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο Στάθης Σταθόπουλος, ο Γιώργος Φοιρός, ο Νίκος Παντέλης, ο Γιώργος Βαζάκας, ο Γιώργος Χατζάρας και ο Βαγγέλης Βλάχος έπαιξαν αυτόν τον ρόλο στην Α' Εθνική και μετέπειτα στη Super League. Στα ίδια χνάρια πατούν και προπονητές όπως ο Νίκος Κωστένογλου, ο Μάκης Χάβος και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Υπάρχει, όμως, μία... ελίτ 10 προπονητών που αυτήν τη στιγμή, κάθε φορά που 'ανοίγει' μία θέση στην κατηγορία, αμέσως ακούγεται το όνομά τους.

Το Contra.gr έχει μία πρόκληση για σένα, ένα κουίζ: μέσα σε 3 λεπτά να συνδέσεις δέκα γυρολόγους προπονητές με την καριέρα τους.

Ως βοήθεια, σου δίνουμε πόσες φορές έχουν προσληφθεί στην καριέρα τους σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και πόσες ομάδες τους έχουν προσλάβει διπλή, τριπλή ή τετραπλή φορά.

Σημαντική σημείωση: η λίστα αφορά προσλήψεις ελληνικού πρωταθλήματος και όχι κυπριακού.

Photo credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK