Σε τεντωμένο σχοινί ενόψει της συνάντησης

Τα τελευταία νέα, λίγη ώρα πριν το προγραμματισμένο ραντεβού των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Super League. Ποιοι θα προσέλθουν κανονικά στη συνάντηση και για ποιους δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν θα παραστούν.

Σε τεντωμένο σχοινί ενόψει της συνάντησης

Λίγες ώρες πριν από το μεγαλύτερο εξωαγωνιστικό γεγονός της χρονιάς και μένει να δούμε αν η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Super League θα δώσει κανονικά το παρών στη σύσκεψη που είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 στα γραφεία της Λίγκας.

Από τον Ολυμπιακό σχεδόν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση, με τον Θόδωρο Γιαννίκο, τον Σάββα Θεοδωρίδη αλλά και τον Γιάννη Βρέντζο να εκπροσωπούν εκτός απροόπτου την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Από τον Παναθηναϊκό κανονικά αναμένεται να δώσει το παρών ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του και τον Χρήστο Παναγόπουλο. Από την ΑΕΚ ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αλέξης Δέδες θα είναι δεδομένα παρών, ενώ όπως φαίνεται θα τον συνοδεύσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Λούμπος Μίχελ και τον αντιπρόεδρο, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, που από νωρίς ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα για να δώσουν το παρών στη συνεδρίαση.

Από εκεί και πέρα όλοι οι ιδιοκτήτες των υπολοίπων ομάδων της Super League θα παραστούν κανονικά. Οι Γιάννης Καϋμενάκης και Γιώργος Μποροβήλος θα εκπροσωπήσουν τον Αστέρα Τρίπολης, οι Σπύρος Παπαθανασάκης και Θόδωρος Παπαδόπουλος τον Ηρακλή, ο Γιώργος Σπανός τον Ατρόμητο, ο Χρήστος Πανόπουλος την Ξάνθη, όπως και άλλοι διοικητικοί ηγέτες από όλες τις ομάδες.

Όσον αφορά τη δεύτερη συνάντηση, αυτή των τεσσάρων ισχυρών υπό τον Σταύρο Κοντονή, δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς ενδείξεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Προτείνει Μελισσανίδη για πρόεδρο της συνεδρίασης ο Ηρακλής!

Τον διορισμό ενός προέδρου από τους μετόχους ειδικά για την συνεδρίαση της Super League που θα γίνει την Τρίτη (8/3) προτείνει με επιστολή της, η ΠΑΕ Ηρακλής.

Αντί λοιπόν για τον νυν πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο, ο "Γηραιός" προτείνει τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναλάβει το ρόλο προέδρου για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα άτομο που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο και μπορεί να ηγηθεί.

Σημειώνουμε ότι από την πλευρά του Ηρακλή βρίσκονται ήδη στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, καθώς και ο αντιπρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στη συνεδρίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Τι περιμένει και τι θέλει ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός: Ώρα για ξεκάθαρες κουβέντες από όλους

ΑΕΚ: Πιθανό... ντεμπούτο Μελισσανίδη στη Super League

ΠΑΟΚ: Η πρώτη δικαίωση για Σαββίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK