Καρσελά: "Ο Γκαρθία ήθελε να με κρατήσει, αλλά..."

Μιλώντας σε βελγικό μέσο, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Σταντάρ Λιέγης, Μεχντί Καρσελά, αποκάλυψε τους λόγους που αποχώρησε από την Ελλάδα και τους "ερυθρόλευκους".

Καρσελά: "Ο Γκαρθία ήθελε να με κρατήσει, αλλά..."
carsela

Τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης για τρίτη φορά στην καριέρα του φόρεσε ο Μεχντί Καρσελά, ο οποίος σε δηλώσεις του στο βελγικό " La Dernière Heure " μίλησε για τη ζωή του στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, είπε πως:

"Είχα συμφωνήσει με την Σταντάρ Λιέγης εδώ και τρεις εβδομάδες. Είχα συναντήσει τον Ολιβιέρ Ρενάρ στην Ελλάδα και είχαμε δώσει τα χέρια.

Δεν το μετανιώνω που έφυγα κι ας έπαιξα στο Champions League. Ο Όσκαρ Γκαρσία ήθελε να με κρατήσει, αλλά το πρωτάθλημα δεν μου έλεγε πολλά.

Υπάρχει κι ένας άλλος λόγος πιο ανθρώπινος που έφυγα. Δύο φορές μου διέρρηξαν το σπίτι μου. Είναι δύσκολο να μείνεις άλλο εκεί, όταν η κόρη σου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές".

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη, ο Βελγομαροκινός εξτρέμ είχε "κοπεί" από τις δραστηριότητες της ομάδας για περίπου ενάμιση μήνα, επειδή είχε κριθεί ανεπαρκής. Κατόπιν συζήτησης με τον Όσκαρ Γκαρθία αποφασίστηκε να επιστρέψει για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά τελικά αποχώρησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK