Σκέψεις να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης θα έχουν συνάντηση απόψε, ενώ νωρίτερα έγινε επαφή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σκέψεις να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα!

Ιβάν Σαββίδης, Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης συμφώνησαν να δημιουργήσουν ένα κοινό μέτωπο για να αλλάξουν τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ των τριών πλευρών έχει ήδη συμφωνηθεί η ανάγκη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να δημιουργήσουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια στο σύστημα και στην "εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το σχέδιο δράσης που πλάθεται έχει έναν βασικό άξονα: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να μην κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει ολόκληρη η διοίκηση στην ΕΠΟ και η δομή και η λειτουργία της ΚΕΔ.

Οι τρεις άντρες θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και με την απειλή μίας κοινής αποχώρησης των ομάδων τους να ανατρέψουν τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες που αναμένεται να καθοριστούν μέσα από τις συνεχείς επαφές τους.

Διαβάστε ακόμη:

Συνάντηση Σαββίδη με Μελισσανίδη και Αλαφούζο

Αναστασιάδης: "Δεν θα πέσουμε χωρίς αίμα"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Σταματήστε την άνομη δράση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK