Συνάντηση Σαββίδη με Μελισσανίδη και Αλαφούζο

Κοινό μέτωπο Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου, οι οποίοι θα συναντηθούν το απόγευμα της Παρασκευής (16/01), με την άφιξη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Επί τάπητος όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και η πρόθεση αποχώρησης του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα.

Συνάντηση Σαββίδη με Μελισσανίδη και Αλαφούζο

Μία ημέρα μετά από την εκδήλωση πρόθεσης του ομογενή επιχειρηματία να αποσύρει τον "δικέφαλο του βορρά" από το πρωτάθλημα, ως αντίδραση στα όσα καταγγέλλει ο σύλλογος σχετικά με τη Super League, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει συνάντηση των τριών επικεφαλής του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα φτάσει στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής και λίγες ώρες αργότερα θα συναντηθεί με τους Αλαφούζο και Μελισσανίδη, πιθανότατα για να χαράξουν μελλοντικές κοινές κατευθύνσεις σε θέματα ΕΠΟ, ΚΕΔ και Ολυμπιακού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα υπάρξουν τέτοιες συναντήσεις. Σαββίδης και Αλαφούζος είχαν συζητήσεις στο πλαίσιο των αγώνων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ Σαββίδης και Μελισσανίδης έχουν συναντηθεί κάποιες φορές σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τον ποντιακό ελληνισμό.

Θέλουν παραμονή οι πολιτικοί

Λίγες ώρες μετά από τη δημοσιοποίηση του δελτίου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τις προθέσεις Σαββίδη, το τηλέφωνο του μεγαλομετόχου της ομάδας και των συνεργατών του πήρε φωτιά.

Στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκονταν πολιτικοί της Μακεδονίας και όχι μόνο, υψηλά ιστάμενοι μεγάλων πολιτικών συνδυασμών, οι οποίοι ζητούσαν από τον Σαββίδη να μην κάνει πράξη τις απειλές του και ο "δικέφαλος του βορρά" να παραμείνει στη Super League.

Συνάντηση με Βεζυρτζή

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε το πρωί της Παρασκευής (16/1) συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή στην Β' Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκο Βεζυρτζή.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα για πολιτική, ενώ από την ατζέντα της συνάντησης δεν έλειψε, όπως ήταν λογικό, και ο ΠΑΟΚ.

Ο Ρώσος μεγαλομέτοχος έκανε ξεκάθαρη την πρόθεσή του να βάλει ακόμη περισσότερα χρήματα στον "Δικέφαλο" θέλοντας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, να τον κάνει τεράστια ομάδα, ενώ τέλος, δήλωσε την στήριξή του στον Νίκο Βεζυρτζή εν όψει της εκλογικής μάχης της 25ης Γενάρη.

Διαβάστε ακόμη

Στέλιος Γρηγοριάδης: Αποχωρώ σημαίνει... αυτοκτονώ

Κώστας Κεφαλογιάννης: Αποχωρείς όταν είσαι πρώτος

"Ρεαλιστική σκέψη η αποχώρηση"

Σαββίδης: "Δεν υπάρχει Γκαγκάτσης για τον ΠΑΟΚ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK