Τα καλύτερα γκολ ξένων που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα (VIDEO)

Η "κανονιά" του Κριστόφ Βαζέχα, ο... σαδιστής Λάγιος Ντέταρι, το "μαγικό" του Ζιοβάνι, η αψυχολόγητη, αλλά επιτυχημένη απόπειρα του Λούι Τσάνκο είναι μερικά από τα γκολ ξένων ποδοσφαιριστών που έμειναν αξέχαστα. Το Contra.gr σας τα θυμίζει.

Τα καλύτερα γκολ ξένων που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα (VIDEO)

Πριν από μερικές ημέρες, το Contra.gr θυμήθηκε μερικούς από τους ξένους ποδοσφαιριστές που διέπρεψαν στα 90s. Τώρα, ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων ή σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε για πρώτη φορά τα πιο ξεχωριστά γκολ εκείνων, καθώς και άσων των επόμενων δεκαετιών.

Ο Κριστόφ Βαζέχα του Παναθηναϊκού, ο Λάγιος Ντέταρι του Ολυμπιακού, ο Ντανιέλ Μπατίστα της ΑΕΚ είναι μερικοί από τους ξένους ποδοσφαιριστές που καλλωπίζουν το σχετικό θέμα. Τα πολλά λόγια, όμως, είναι φτώχεια...

Απολαύστε το video:

O πολίστας Γιώργος Αφρουδάκης κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τα τρία ωραιότερα γκολ του αφιερώματος.

Οι "ψήφοι" του Γιώργου Αφρουδάκη

Τα καλύτερα γκολ ξένων που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα (VIDEO)
INTIME SPORTS

Νο 3 - Μπορέλι: "Είναι ένα πολύ έξυπνο γκολ γιατί πριν εκτελέσει, κοιτάζει ότι ο τερματοφύλακας βρίσκεται σε λάθος θέση κι ενώ δεν έχει πολύ χρόνο να σκεφτεί, καταφέρνει να κάνει αυτήν την πολύ ωραία λόμπα".

Νο 2 - Ναπολεόνι: "Είναι ένα γκολ με τεράστια δυσκολία κι εντυπωσιακή κατάληξη. Καταφέρνει και οριζοντιώνει το σώμα του και βάζοντας το κεφάλι του πολύ χαμηλά στο έδαφος πετυχαίνει ένα σπάνιο γκολ. Επίσης, μοιάζει παρά πολύ με το γκολ που σημείωσε ο Φαν Πέρσι στο πρόσφατο Μουντιάλ".

Νο 1 - Ντε Βινσέντι: "Εντυπωσιακή προσπάθεια. Σουτ με τη μία στον αέρα. Το γκολ γίνεται ακόμα πιο ωραίο χάρη σε αυτό το μικρό άλμα που κάνει πριν εκτελέσει και φυσικά η τελική κατάληξη με την μπάλα να κατευθύνεται εντυπωσιακά, διαγώνια και ψηλά στην εστία".

Μοντάζ: Βασίλης Ασημακόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK