Τελικός Κ15: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Παναιτωλικού και κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Κ15 της ιστορίας του.

Τελικός Κ15: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα και απείλησαν στο 18ο λεπτό με σουτ του Γιάννη Αγγελόπουλου, σταδιακά όμως, ο "δικέφαλος" ισορρόπησε την κατάσταση και ισοφάρισε τις ευκαιρίες με τον Χαράλαμπο Υφαντίδη στο 34'.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα χάρη στην υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Ξενιτίδη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λάζαρου Ευθυμιάδη.

Ο τελικός, διάρκειας 80 λεπτών, ολοκληρώθηκε με μία διπλή ευκαιρία των "ερυθρολεύκων" και αφού προηγουμένως ο "δικέφαλος" είχε απειλήσει με φάουλ.

ΠΑΟΚ Κ15: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (80' Αλοπούδης), Ευθυμιάδης, Δημητρίου, Μίσκοβιτς, Μελεζίδης (53’ Σέλα), Ευθυμίου, Χατζηδίμπας (69' Μακούσης), Υφαντίδης, Νούκαρης (72’ Κοντοθανάσης), Αηδονίδης.

Ολυμπιακός Κ15: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης, Αγιώτης, Παπαδογιωργάκης, Γ. Αγγελόπουλος (49’ Νικούλης), Τσιπιρτίμης (72' Λένας), Τουλκερίδης, Γκλεγκλές (80' Φλέγκας), Ξενιτίδης (77' Τσιντώνης), Κωστανάσιος (67' Ασημάκης).

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK