Θα προλάβουν ή όχι την παρέλαση; Ποιος ο πρώτος που θα φύγει...

Οι 16 προπονητές των ομάδων του νέου πρωταθλήματος σε πλήρη παράταξη, από τον... ψηλότερο στον κοντύτερο. Ψήφισε ποιος δεν θα προλάβει να φτάσει ως το... ψυχολογικό όριο της 28ης Οκτωβρίου.

Θα προλάβουν ή όχι την παρέλαση; Ποιος ο πρώτος που θα φύγει...
EUROKINISSI

Είσαι προπονητής σε ομάδα της Super League. Ποιο είναι το πρώτο και βασικό μέλημά σου; Να προφυλάξεις τη δουλειά σου και να κρατήσεις τη θέση σου. Παιχνίδι με παιχνίδι, πόντο - πόντο, με ορθόδοξο ή ανορθόδοξο τρόπο. Να μην είσαι εσύ εκείνος που δεν θα κάνει παρέλαση την 28η Οκτωβρίου!

Η ημέρα του "ΟΧΙ" σημαδιακή, έχει ταυτιστεί πλέον με την προπονητική θητεία και αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε τεχνικό που αμφισβητείται πριν καν αρχίσει η νέα σεζόν.

Στο πρωτάθλημα υπάρχουν εννιά ομάδες που συνεχίζουν με τον ίδιο άνθρωπο στον πάγκο τους και επτά που έχουν μια φρέσκια φιγούρα να τις καθοδηγεί. Μάλιστα από τη Big-4 μονάχα ο ΠΑΟΚ επέλεξε να συνεχίσει με τον κουμανταδόρο που τέλειωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα (Λουτσέσκου). Το ίδιο συνέβη με την ΑΕΛ, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο, τη Λαμία, την Ξάνθη, τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντιθέτως με νέους προπονητές θα εμφανιστεί ακόμη και η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, δίπλα σε Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

Κόντρα στις ψηφοφορίες για πρωταθλητές και αρχισκόρερ, εμείς πάμε αντίστροφα. Θέτοντας το ερώτημα για το ποιος προπονητής θα περάσει πρώτος την έξοδο. Ποιος θα είναι δηλαδή ο... σημαιοφόρος της παρέλασης και ποιοι οι παραστάτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK