"Θα σκοράρει ο Κοντονής"

Συνηθισμένος να προσφέρει ατάκες στους δημοσιογράφους ο Χρήστος Πανόπουλος, εξέφρασε με ιδιαίτερο τρόπο την αισιοδοξία του για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ξέρει να κεντρίζει το ενδιαφέρον με τα λεγόμενά του. Το έκανε και μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων της Super League με τον Σταύρο Κοντονή.

Το αφεντικό της Ξάνθης δήλωσε με αισιοδοξία πως "ο κ. Κοντονής είναι έτοιμος να σκοράρει και να δώσει λύση στο πρόβλημα. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να λυθεί το θέμα με τη διαιτησία. Θα στείλουμε μια επιστολή στην ΕΠΟ και για τις διεργασίες με FIFA και UEFA. Θα ζητήσουμε να έρθουν πάλι στην Ελλάδα ΚΑΙ να συζητήσουμε".

Στο ίδιο κλίμα και οι υπόλοιπες δηλώσεις των παρόντων, ενώ ο Σταύρος Κοντονής επιβεβαίωσε τα λεγόμενα Πανόπουλος σχολιάζοντας πως "όλοι εργαζόμαστε για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 του Σεπτέμβρη. Το αίτημα ήταν αυτό. Ήδη η ΕΠΟ έχει συμμορφωθεί με τους δικαστές τόσο ως προς τις επιταγές του νόμου όσο και προς τα όσα η FIFA έχει υποδείξει".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.