"Θερμό" επεισόδιο Χριστοβασίλη, Δάρα, Γκαγκάτση στο ΔΣ της Λίγκας

Μία φράση του Γιώργου Χριστοβασίλη άναψε φωτιές στο ΔΣ της Λίγκας την Πέμπτη.

Το λεκτικό επεισόδιο μεταξύ των Χριστοβασίλη, Γκαγκάτση και Δάρα έκλεψε την παράσταση στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague την Πέμπτη.

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ ισχυρίστηκε ότι "κάποιες ομάδες αδειοδοτήθηκαν με δόλο" προκαλώντας την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων του Πανιωνίου.

"Να ανακαλέσεις τώρα! Τι είναι αυτά που λες" τόνισε οργισμένος ο Βασίλης Γκαγκάτσης του οποίου η παρουσία στην αίθουσα είχε συμβολισμό. Ηταν ο άνθρωπος που έτρεξε από την αρχή μέχρι το τέλος όλη τη διαδικασία της αδειοδότησης για τον Πανιώνιο.

Εν συνεχεά, ο Χριστοβασίλης προσπάθησε να ανασκευάσει και κάπου εκεί η ένταση έλαβε τέλος χωρίς επιπλέον επεισόδια.

Στο συμβούλιο η βαθμολογία του πρωταθλήματος επικυρώθηκε μόνο για τις πέντε πρώτες θέσεις έτσι ώστε να αρχίσουν απρόσκοπτα τα πλέι οφ. Για την υπόλοιπη... έχει ο Θεός.

Αναλυτικά κατά το ΔΣ έγιναν τα εξής

1/ Επικυρώθηκε ομόφωνα ο βαθμολογικός πίνακας για τις θέσεις 1 έως 5.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων Play Offs. Επιφυλάχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως προς μία και μόνο συγκεκριμένη διαδικαστική παράμετρο της απόφασης του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με τη βαθμολογία της ομάδας που τυχόν θα αντικαταστήσει ΠΑΕ που θα συμμετέχει στα Play Offs και εν συνεχεία τυχόν θα ανακληθεί η άδειά της.

Διευκρινίζεται πως το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να ζητηθεί από την ΟΥΕΦΑ, αν η όποια απόφαση (σε περίπτωση που η ΟΥΕΦΑ αποφασίσει να προβεί στην εξέταση φακέλων αδειοδότησης) δεν εκδοθεί πριν τις  11/05/2016 (ημερομηνία έναρξης των Play Offs), αυτή (ή η εισήγηση επ’ αυτής)  να εκδοθεί μετά τη λήξη των Play Offs.

3/ Αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση προς την ΕΠΟ για τη συμμετοχή στο UEFA Youth League της πρωταθλήτριας ομάδας του πρωταθλήματος Novasports Super League K17.