Θυμάσαι τις 11άδες από το τελευταίο Άρης - ΠΑΟΚ το 2014;

Άρης - ΠΑΟΚ. Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι και πάλι εδώ και ύστερα από 4 σχεδόν χρόνια οι δύο μεγάλοι της πόλης βρίσκονται ξανά αντίπαλοι σε επίπεδο πρωταθλήματος. Μπορεις να βρεις τους 22 που ξεκίνησαν σε εκείνο το παιχνίδι στις 16/3/2014;

Η τελευταία φορά που ο Άρης αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα ήταν στις 16/3/2014, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς νικητή αν και οι δύο σκόρερ στον φωτεινό πίνακα ήταν στην ενδεκάδα των γηπεδούχων.

Το τελικό 1-1 είχε διαμορφωθεί από το ημίχρονο, σε ένα ντέρμπι με πολλά νεύρα, 10 κίτρινες κάρτες και δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα. Ο Άρης είχε προηγηθεί σε εκείνο το παιχνίδι και πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με αυτογκολ.

Τώρα που σου θυμίσαμε το ματς μπορείς να βρεις τους 22 που ξεκίνησαν στην αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης; Έχεις 3 λεπτά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις πεζά ή κεφαλαία στις απαντήσεις σου.

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.