Τόσα θα πληρώσει ο Ολυμπιακός για τα καπνογόνα με ΠΑΟΚ!

Υψηλό είναι το τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις διακοπές στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω των καπνογόνων.

Τόσα θα πληρώσει ο Ολυμπιακός για τα καπνογόνα με ΠΑΟΚ!

Με πρόστιμο 29.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα δεκάδες καπνογόνα που άναψαν οι οργανωμένοι οπαδοί στη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Λόγω του πυκνού καπνού και της περιορισμένης ορατότητας στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι είχε διακοπή τρεις φορές. Μετά την τελευταία μάλιστα υπήρξε αποχώρηση διαιτητών και ομάδων για τ' αποδυτήρια. Η τιμωρία της έδρας ωστόσο δεν μπορούσε να βασιστεί σε κάποιο άρθρο του Πειθαρχικού Κώδικα και η ποινή θα ήταν ούτως ή άλλως χρηματική.

Όπως ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League "βάσει των αναφερομένων στο από 23/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 23/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/44/1/4-λγ από 25/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ".

Με έξι χιλιάδες τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με 5.750 οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ηρακλής και με 1.500 η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτό προβλέπεται για άναμμα πυρσών και καπνογόνων

News 24/7

24MEDIA NETWORK