Τους διχάζει μέχρι και η ανακοίνωση

Η Super League δημοσιοποίησε την αντίθεση της για την διακοπή επ' αόριστον του πρωταθλήματος, αλλά δεν συμφωνούν όλες οι ομάδες με αυτήν! Η ανακοίνωση που βγήκε ενώ είχαν αποχωρήσει οι 3 Σύμμαχοι και η απάντηση του Παναθηναϊκού.

Τους διχάζει μέχρι και η ανακοίνωση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εδώ ο κόσμος καίγεται και στην Super League ασχολούνται και... πλακώνονται με την ανακοίνωση, με την οποία ο συνεταιρισμός εξέφρασε την αντίθεση του στη διακοπή του πρωταθλήματος!

" Επειδή η Super League δηλώνει ότι ούτε ο συνεταιρισμός ούτε οι ΠΑΕ - Μέλη του, ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτές, ούτε οι φίλαθλοι φέρουν ευθύνη για τις ως άνω καταδικαστέες πράξεις, η αναστολή του Πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και ως εκ τούτου δηλώνει αντίθετη σε αυτή" ανέφερε η ανακοίνωση.

Μάλιστα, ο Γιώργος Στράτος στις δηλώσεις του τόνισε ότι θα μεταφέρει την απόφαση αυτή στην Επιτροπή Εξομάλυνσης που συνεδριάζει την Πέμπτη και είναι μέλος της. Με την ανακοίνωση του συνεταιρισμού συμφώνησαν εννέα ΠΑΕ που βρίσκονταν στην συνεδρίαση εκείνη την στιγμή. Ο λόγος για τις Λάρισα, Βέροια, Κέρκυρα, Λεβαδειακό, Ξάνθη, Ολυμπιακό, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα.

Απουσίαζαν επειδή είχαν αποχωρήσει για διάφορους λόγους οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Αστέρα Τρίπολης, του Ατρόμητου και του Πλατανιά. Οι εκπρόσωποι τους ενημερώθηκαν από δημοσιογράφους και ορισμένοι όπως ο Παναθηναϊκός εξέφρασαν την διαφωνία τους για το συγκεκριμένο κομμάτι της ανακοίνωσης.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε, ότι ο πρόεδρος της Λίγκας Γ. Στράτος στις δηλώσεις του έκανε λόγο για "ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων στο διοικητικό συμβούλιο". Όπως είπε επί λέξη: " θεωρούμε ότι η προσέγγιση της διακοπής των πρωταθλημάτων δεν μπορεί να αποτελεί ενδεδειγμένη λύση και επ’ αυτού στην αυριανή συνεδρίαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής θα καταθέσω ύστερα από την ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων στο διοικητικό συμβούλιο την σχετική μας απόφαση".

Αργότερα πάντως, το βράδυ της Τετάρτης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση επ' αυτών εκφράζοντας τη διαφωνία της. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως " με έκπληξη διάβασε την ανακοίνωση της Super League για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εκ των υστέρων μετά την αποχώρηση πολλών μελών από το Δ.Σ προσετέθη παράγραφος που αλλοιώνει τα συμφωνηθέντα.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δηλώνει υποχρεωμένη να πειθαρχήσει στις αποφάσεις FIFA, UEFA και διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ περί των πρωταθλημάτων, θεωρεί ότι δύσκολα μπορεί να δει προκοπή το ποδόσφαιρο σε συνθήκες μαφιόζικων επιθέσεων και ελπίζει η Πολιτεία να διαλευκάνει γρήγορα όσα ανατριχιαστικά συμβαίνουν εις βάρος ανθρώπων και των οικογενειών τους ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η ευνομία στο ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK