Ύποπτο (χειραγώγησης) το 5-0 του ΠΑΟΚ στη Κέρκυρα

Ο Κώστας Καίσαρης αποκαλύπτει: φάκελος της Sport Radar στα γραφείο της ΕΠΟ στον οποίο αναφέρεται ότι το Κέρκυρα -ΠΑΟΚ 0-5 κρίνεται ύποπτο χειραγώγησης.

Ύποπτο (χειραγώγησης) το 5-0 του ΠΑΟΚ στη Κέρκυρα

ΥΠΟΠΤΟ χειραγώγησης το Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-5. Το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίθηκε ύποπτο από την Sport Radar, η οποία και διαβίβασε το σχετικό φάκελο στην ΕΠΟ.

Το ματς είχε διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου (για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League) και το Contra με αποκλειστικό ρεπορτάζ, λίγο πριν από τη σέντρα, (" κατρακύλησε το διπλό του Κέρκυρα -ΠΑΟΚ"), είχε αποκαλύψει τα τεράστια ποσά που είχαν παιχτεί. Με συνέπεια το διπλό που είχε ανοίξει στο 1.80 να κατρακυλήσει στο 1.10 και το όβερ 2.5 γκολ στο 1.30!

Αποδόσεις εξωπραγματικές σε σχέση με τη δυναμικότητα των δυο αντιπάλων. Με αμφότερα τα πονταρίσματα να επιβεβαιώνονται. Τον ΠΑΟΚ να κερδιζει εύκολα 5-0 και το over να διαμορφώνεται στο 32' όταν ο Κάμπος έκανε το 3-0.

Κριτήριο για την Sport Radar, προκειμένου να διαμορφώσει την εκτίμηση ότι ένα παιχνίδι είναι ύποπτο χειραγώγησης, είναι η υπερβολική ροή στοιχηματισμού. Κάτι που προφανώς είχε συμβεί αλλά και επιβεβαιώθηκε με βάση τα στοιχεία από τις στοιχηματικές εταιρίες, για το Κέρκυρα-ΠΑΟΚ.

Στο σχετικό φάκελο που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το μοναδικό της Super League που κρίθηκε ύποπτο.

Τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια Κυπέλλου, όπως το Πανσερραϊκός-Πανιώνιος Ο-3. Η ΕΠΟ από τη πλευρά της διαβιβάζει το φάκελο στον Αθλητικό Εισαγγελέα, κ.Σιμιτζόγλου και στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Από 'κει και πέρα, αρμόδια να επιληφθεί είναι και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία -με πρόσφατη απόφασή της- έβγαλε έξω από τα κουπόνια των αδειοδοτημένων Εταιριών στοιχηματισμού τη Λάρισα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK