Κινδυνεύει με υποβιβασμό η Βέροια

Ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι πλεον ορατός για την Βέροια καθώς η ΕΕΑ δεν έδωσε άδεια μεταβίβασης μετοχών στον μεγαλομέτοχο Κώστα Παπαδόπουλο. Η ομάδα της Ημαθίας κινδυνεύει ακόμα και με αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα!

Ξαφνικό πρόβλημα για την ομάδα της Βέροιας αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν της χορήγησε άδεια εντοπίζοντας πρόβλημα στη μεταβίβαση των μετοχών από τον Θόδωρο Καρυπίδη στον Κώστα Παπαδόπουλο. Η επιτροπή θα στείλει πόρισμα στην ΕΠΟ και ακολούθως η υπόθεση θα πάει στην πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Το παράπτωμα χαρακτηρίζεται βαρύ και αφού η Βέροια κληθεί σε απολογία, τότε βάσει νόμου και πειθαρχικού κώδικα κινδυνεύει με υποβιβασμό από μία κατηγορία έως και αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα γίνει κανονικά την Κυριακή (11/9, 20:30) και εφόσον βγει η απόφαση για υποβιβασμό μετά την απολογία της, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 15 ομάδες αφού δεν θα πάρει άλλη ομάδα τη θέση της.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!