Στη Γκάνα για φιλικό η Βέροια

Φιλικό αγώνα με την Ασάντε Κοτόκο στη Γκάνα θα δώσει η Βέροια στις 11 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 80 χρόνων από την ίδρυσή της αφρικανικής ομάδας.

Διεθνές φιλικό στη Γκάνα θα δώσει η Βέροια με αντίπαλο την Ασάντε Κοτόκο. Η γκανέζικη ομάδα επέλεξε την "βασίλισσα του Βορρά" για τη φιλική αναμέτρηση που θα δοθεί στο πλαίσιο των εορτασμών της για την συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυσή της.

Η αρχική επιλογή των Αφρικανών ήταν η ρουμανική Πετρολούλ η οποία τελικά ενημέρωσε πως δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών κι έτσι στράφηκαν στη Βέροια. Μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να διαφημίζουν το φιλικό που θα διεξαχθεί στις 11 Οκτώβρη (διακοπή πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων) ωστόσο στην αφίσα τους οι Αφρικανοί έχουν δύο παίκτες οι οποίοι δεν αγωνίζονται πλέον στην ομάδα της Ημαθίας.

Ο λόγος για τους Μπεν και Καλτσά. Εντύπωση προκαλεί βέβαια το γεγονός ότι στη Βέροια δεν αγωνίζεται κανένας Γκανέζος ποδοσφαιριστής.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!