Στην Βέροια ο Τόνι Κάλβο

Την απόκτηση του Τόνι Κάλβο, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Άρη, ανακοίνωσε την Τετάρτη (6/7) η ΠΑΕ Βέροια.

Στην Βέροια ο Τόνι Κάλβο

Τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Τόνι Κάλβο, απέκτησε η Βέροια. Η "βασίλισσα του Βορρά" ανακοίνωσε την Τετάρτη (6/7) τη συμφωνία της με τον παίκτη, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Antonio Calvo Arandes.

Ο 29χρονος διεθνής Ισπανός πλάγιος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Π.Α.Ε. και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Antonio Calvo Arandes, που γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1987 στη Βαρκελώνη (έχει ύψος 1,71 και βάρος 67 κιλά) και έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Αρη, ξεκίνησε από τις περίφημες Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα (τη σεζόν 2006-2007 αγωνίστηκε στη β’ ομάδα).

Το καλοκαίρι του 2007 αγωνίστηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, έχοντας αρκετές συμμετοχές σε αναμετρήσεις Super League, Κυπέλλου και Europa League (83 συμμετοχές και 11 γκολ).

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η ιταλική Πάρμα, η Λέφσκι Σόφιας και η Ανόρθωση. Με την κυπριακή ομάδα είχε τέσσερις "γεμάτες" σεζόν (2012-2016), έχοντας συνολικά 56 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ο Antonio Calvo Arandes, που φιλοδοξεί, μέσω της ΒΕΡΟΙΑΣ, να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη χώρα μας, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας (U-16, U-17, U-19, U-20)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK