Χάσμα για τα πλέι οφ: Η Λίγκα δεν θέλει ούτε την παλιά μορφή!

Ενα μήνα ακριβώς πριν την έναρξη του εφετινού πρωταθλήματος και ακόμα ο συνεταιρισμός της Superleague δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση για τη μορφή που θα έχει ο νέος μαραθώνιος.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το μεγάλο επίδικο είναι φυσικά τα πλέι οφ. Από τη Λίγκα υψηλόβαθμες πηγές έλεγαν την Τετάρτη (μετά το ΔΣ που διεκόπη για να συνεχιστεί την Παρασκευή) ότι "δεν υπάρχει περίπτωση να διεξαχθούν εφέτος πλέι οφ". Και εννοούσε όχι πλέι οφ για τον πρωταθλητή αλλά πλέι οφ...γενικά.

Οι της Λίγκας δηλαδή, μεγάλοι και μικροί, θέλουν να ξεμπερδέψουν για εφέτος τουλάχιστον από αυτόν τον μπέλα χωρίς καν να διεξαχθεί η διαδικασία για την ανάδειξη της δεύτερης ομάδας που θα ακολουθήσει τον πρωταθλητή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλουν, κοντολογίς, ένα πρωτάθλημα όπως παλιά. Τριάντα αγωνιστικές και...χαίρετε...

Οι της Nova όμως έχουν διαφορετική άποψη. Ακόμα και στη θέση που έδωσαν την Τετάρτη για όσα έγιναν στο συμβούλιο υπογράμμιζαν ότι οι υπεύθυνοι πρόεδροι και παράγοντες της Κεντρικής Διαχείρισης των ομάδων της Super League δεν έχουν ακόμα κατορθώσει να προκηρύξουν το πρωτάθλημα υλοποιώντας αποφάσεις στις οποίες υποτίθεται ότι οι ίδιοι είχαν συμφωνήσει από τον περασμένο Μάρτιο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της μείωσης των ομάδων σε 14.

Υπονοούν φυσικά ότι είχε παρθεί απόφαση για τη διεξαγωγή πλέι οφ ακόμα και την ανάδειξη του πρωταθλητή κάτι που φυσικά είναι ακριβές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK